Thursday, January 20, 2011

kaksituhattayksitoista

(kuvan torontosta)
-Moi! Noin yksitoista päivää sitten, tulin takaisin kotiin kanadasta. Kanada oli todella kaunista ja rakastin siellä. :) Luin suomen oppikirjan (Terttu Leney) ja mielestäni se oli hyödyllinen mutta valitettavasti minun piti paluu kirjan kirjastoon. Kirjastonhoitajat olivat ystävällinen ja ne sai minut lainata sitä kuuden kuukauden! Kaipaan jo sitä.

-Filmi "Rare Exports" oli aika suosittu australiassa. Näin paljon artikkelia lehdestä siitä. Katsoin elokuvan lentokoneessa ja minun äitini piti siitä myös. Hän rakasti sanaa "isä" haha!

-Tänään sain palkintojen kilpailusta, että voitin: kannettavan, Lonely Planetn pohjoismaat opaskirjan, ja AUD$100 Dick Smithn kupongin! En ole koskaan voittanut kilpailun ja olen edelleen niin onnellisuus. :')

-Muutama päivää sitten, hyväksyin melbournen yliopistoon. Opettelen biolääketiede kolmen vuoden, mutta en ole innoissaan. Teinköhän oikean valinnan. Ja melbournen yliopisto tänä vuonna perui ruotsin /ja/ taiteen kurssin, että halusin opiskella. Nyt en tiedä mitä tehdä koska en voi elää kolme koko vuotta vain opettelee tieteen ja siellä ei ole muita kursseja, että haluan opettelee. Kuitenkin, etsin valoisan puolen. Tai, yritän.

-Australiassa on tulvat huonosti. Olen varma, että se on ollut kansainvälisissä uutisissa. Tulvat on enimmäkseen Queenslandissa, mutta NSW:ssa, Tasmaniassa ja Victoriassa (minun valtioni) myös. Kaikki on hektistä ja se sai ihmiset unohtavat Oprahn matkan täällä. Se on kesä, mutta se tuntuu enemmän kuin talvelta.

-Siellä oli enemmän halusin sanoa mutta unohdan. Seuraavan kerran.

(voin kirjoitaa hieman enemmän suomeksi ilman sanakirjaa! Vaikka ehkä se on kaikki väärän ja minun piti käyttää sanakirjaa lopulta, se tuntuu hyvältä oli miten oli)

old: (kuvan torontosta)
-Moi! Noin kaksitoista päivää sitten, tulin takaisin kotiin kanadasta. Kanada oli todella kaunista ja rakastin siellä. :) Luin suomen oppikirjan (Terttu Leney) ja mielestäni se oli hyödyllinen mutta minun piti paluu kirjan kirjastoon. Kirjastonhoitajat olivat ystävällinen ja ne sai minut lainata sitä kuuden kuukauden! Kaipaan jo sitä.
-Filmi "Rare Exports" oli aika suosittu australiassa. Näin paljon artikkelia lehdestä siitä. Katsoin elokuvan lentokoneessa.
-Muutama päivää sitten, hyväksyin melbournen yliopistoon. Opettelen biolääketiede kolmen vuoden, mutta en ole innoissaan. Teinköhän oikean valinnan. Kuitenkin, etsin valoisan puolen. :)
-Eilen, sain palkintojen kilpailusta, että voitin: kannettavan, Lonely Planetn pohjoismaat opaskirjan, ja AUD$100 Dick Smithn kupongin! En ole koskaan voittanut kilpailun ja olen niin onnellisuus.
-Australiassa on tulvat huonosti. Olen varma, että se on ollut kansainvälisissä uutisissa. Tulvat on enimmäkseen Queenslandissa, mutta NSW:ssa, Tasmaniassa ja Victoriassa (minun valtioni) myös.
(lopulta voin kirjoitan lisää suomeksi ilman sanakirjaa! Vaikka se on kaikki väärän, se tuntuu hyvältä oli miten oli)

No comments:

Post a Comment